Pse duhët të bëhem me APLIKACION?!

Përse është e rëndësishme një Aplikacion personal apo për ndermarrjen?
Nëse keni kompanin tuaj, Aplikacioni juaj duhet të jetë mediumi më i rëndësishëm që mundë të shrytëzohet për të siguruar klientë të rinj dhe të gjeneroj më shumë shitje.

Nëse nuk keni ndonjë Aplikacion ende, apo nuk është funksional; siq duh;t apo nuk është e përpiluar mirë dhe nuk është tërheqës për vizitorin, atëherë një renovim i tij do të ndikonte pozitivisht duke e njoftuar dhe informuar me të rejat e fundit klientin tuaj.

Pa një Aplikacion te kualitetit të lartë që tërheq vizitor dhe promovon drejt kompanin tuaj, ju nuk jeni duke përdorur fuqin që ka interneti në marketing...

POROSIT

Logo dhe dizajne, uebfaqe interneti dhe aplikacion për mobil
3 në 1 për çmimin:

I THJESHTË
€+200/VIT
INFORMATIV
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 5 faqe
 • Një gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 3 GB Hapësirë memoruese
 • 3 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje
PROFESIONAL
€+800/VIT
DATABAZË
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 40 faqe
 • Pesë gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 30 GB Hapësirë memoruese
 • 30 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje
SPECIAL
€+1200/V
FULL PAKO
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 100 faqe
 • Dhjetë gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 50 GB Hapësirë memoruese
 • 50 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje

Specifikat dhe detajet

 • Krijim dhe ndërtim
 • Përditësim
 • Reklama
 • Llogari
 • Mbikqyrje
 • Siguri
 • ANTI-Sulm
 • Performancat
I THJESHTË
€200.00/V
INFORMATIV
 • PO
 • JO
 • JO
 • JO
 • PO
 • E ULËT
 • JO
 • I DOBËT
PROFESIONAL
€800.00/V
DATABAZË
 • PO
 • PO
 • PO
 • PO
 • PO
 • E LARTË
 • PO
 • MESATARË
SPECIAL
€1200.00
FULL PAKO
 • PO
 • PO
 • PO
 • PO
 • PO
 • E LARTË
 • PO
 • I SHKËLQYER

Disa nga pyetjët më të shpeshta!

Ne jemi në gjendje t'ua sigurojmë edhe atë sipas kërkeses dhe dëshirës suaj i cili do të jetë në përputhshmeri të plotë me projektin tuaj.

Patjetër që po ktu përfshihet, FACEBOOK PAGE dhe INSTAGRAM PAGE me përditësime në raport me përmbajtjen e projektit tuaj.

Patjetër që po pasiqë ne jemi unik në dizajne dhe përmbajtje andaj do të jetë një plus i madh në rrugëtimin e zgjërimit dhe suksesit tuaj, gjithashtu ne do t'iu vendosim reklama profitabile në projektin tuaj.