Ende nuk keni vendosur për emrin e uebfaqës suaj NXITO DHE GRABITE ATË...

Sigurohu që domeni juaj i dëshiruar është i lirë

Pse duhët të na zgjedhni?

Jeni të sigurtë me ne

Sepse kemi serverë të fuqishëm e të qëndrueshëm për të cilët garantojmë.

Kemi oferta për ju

Të cilat ua lehtësojnë zhvillimin dhe ngritjen e biznesit tuaj deri në 70%.

Marketing online

Ne ua promovojmë biznesin tuaj në të gjithë mekanizmat e kërkimit.

Të dhënat tuaja

Janë dhe do të mbetën gjithmonë të sigurta në projekte private/publike.

Ndihmë dhe mbështetje

E pranishme 24/7 duke përfshirë këshilla dhe informata në lidhje me zhvillimin e projektit tuaj...

Profesionalizëm

I dëshmuar që nga viti 2010 nga një ekip i trajnuar në mënyrë profesionale...

Gjeje punëdhënësin tënd

Nga bizneset e ndryshme të cilat i postojnë ato tek menyja shpallje...

Kërko nga ne një projekt

Sepse biznesi juaj ka nevojë për këtë platformë, të rritet dhe të ketë çasje të shpejtë dhe efikase klienti juaj...

Nëse biznesi juaj nuk ka ende një aplikacion dhe uebfaqe atëherë kjo do të thotë një ngecje shumë e madhe në tregun e informacionit, ju jeni të izoluar...

më shumë...

Ekipi ALKOS

Kush jemi ne?
ALKOS ofron cilësinë më të lartë të sigurisë dhe shërbime me çmimet më të ulëta të mundshme.
Ne ofrojmë shërbimin me servera të besueshëm. Ne krenohemi me cilësinë tonë të jashtëzakonshme, përgjigje të shpejta gjatë kërkimit të ndihmës, me performanca të larta të sërverëve dhe një kujdes i veçantë për klientët tanë. Paketat tona janë të dizajnuara për të siguruar çdo klient, andaj mos hezitoni që të porosisni tani apo të na kontaktoni në nr +383 49 449 446

Ne jemi të orientuar drejt cilësisë dhe ne japim më të mirën, për t’ju ofruar zgjidhje afatgjata.
Punimet tona karakterizohen nga dizajnet më kreative dhe elastike, hostim me shpejtësi të lartë dhe të sigurt, internet marketing, zgjidhje IT dhe mirëmbajtje 24/7.
Ne krijojmë faqe interneti dhe aplikacione për celular unike për çdo klient, duke u ofruar atyre, analizën dhe vizion tonë profesional, për çdo klient aktual ose potencial.
Të gjithë klientët tanë ndahën të kënaqur duke bashkpunuar me ne. Ne e bëjmë procesin e ndërtimit te projekteve te lehtë dhe të këndshëm. E bëjmë atë të thjeshtë për të gjithë që të kuptojnë shërbimet dhe qëllimet e projektit tuaj qoftë uebfaqe, aplikacion për mobil apo dizajn...

Pse duhët të bëheni me APLIKACION për mobil?!

Ne bëjmë krijimin dhe ndërtimin e APLIKACIONIT në mënyre profesionale varësisht nga kërkesat se si dhe për çfarë do të përdoret.

Aplikacioni është i disponueshëm për të dy sistemet operative, iOS dhe ANDROID i cili publikohet dhe mirëmbahet nga ekipi ynë.

Përse është e rëndësishme një Aplikacion personal apo për ndermarrjen?
Nëse keni kompanin tuaj, Aplikacioni juaj duhet të jetë mediumi më i rëndësishëm që mundë të shrytëzohet për të siguruar klientë të rinj dhe të gjeneroj më shumë shitje.

Nëse nuk keni ndonjë Aplikacion ende, apo nuk është funksionalë siq duhët apo nuk është i përpiluar mirë dhe nuk është tërheqës për vizitorin, atëherë një renovim i tij do të ndikonte pozitivisht duke e njoftuar dhe informuar me të rejat e fundit klientin tuaj.

Pa një Aplikacion te kualitetit të lartë që tërheq vizitor dhe promovon drejt kompanin tuaj, ju nuk jeni duke përdorur fuqin që ka interneti në marketing...

Pse duhët të bëheni me UEBFAQE internet?!

Ekipi ynë është në gjendje të krijoj për ju WEBFAQE me çmimet më të lira në treg. Duke filluar nga më e thjeshta 200€ dhe deri tek ajo më profesionale me pakon SPECIALE.
Ne e krijojmë, ndërtojmë me përmbajtjen e saj sipas kërkesës dhe dëshires suaj, e publikojmë dhe e mirëmbajmë(1 vitë, max: 10 vite).

Kur ndërtoni një faqe interneti, çfarë është më e rëndësishme për ju? Lehtësia e përdorimit, dizajni i bukur, optimizimi i motorëve të kërkimit? Pse të vendosni për një, kur ju mund të keni të gjitha? Ne jemi një ekip shumë i kualifikuar në dizajnimin, zhvillimin dhe menaxhimin e ueb faqeve të internetit dhe të marketingut online.

Ne e trajtojmë çdo biznes me shumë përkushtim dhe profesionalizëm, projektet si ueb faqet, marketingun, brendimin pra logot, vizit kartat, dizajnet e ndryshme i përshtatim sipas kërkesave, llojit të kompanis, qëllimeve, dhe audiences së targetuar.
Ne pastaj punojmë në koordinim me klientin për të zhvilluar një plan të marketingut online që do të përmbushë kërkesat e kompanisë për një përfaqësim të denjë dhe profesional në internet...

Shërbimet të cilat i ofrojmë janë të shumta

Uebfaqe interneti

E punuar sipas dëshirës dhe kërkesës suaj e cila funksionon në bazë të qëllimit tuaj.

Aplikacion për mobil

Të cilin mund ta perdorin klientët tuaj në çdo kohë, përmes të cilit njoftohen mbi lajmet dhe ofertat e juaja.

Wordpress

Ne bëjmë krijimin dhe zhvillimin e faqëve edhe përmes wordpress-it e personalizuar sipas kërkesës suaj.

Logo dhe dizajne

Qofshin ato logo për firmen tuaj, kartivizita, broshura, postera, reklama të ndryshme etj të cilat punohën nga ekipi ynë në mënyrë profesionale.

SEO - Optimizim në Motorrët e Kërkimit

SEO është një praktikë e rritjes së pozicionimit të faqes suaj të internetit në motorrët e kërkimit si: Google, Yahoo, etj

E-Commerce - Shit/Blerje online për biznesin tuaj

E-Commerce përfshin një shumëllojshmëri mënyrash të shitjes së produkteve apo shërbimeve të bizneseve, në formën e dyqaneve online.

Ngritje dhe zhvillim i përmbajtjes

Një Sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes ose CMS ju lejon të menaxhoni faqen tuaj të internetit vetë me njohuri bazë.

Garancion dhe çertifikatë sigurie

Certifikata e Sigurisë (HTTPS), lejon lidhje të sigurtë nga një web server tek një shfletues për përdorimin e kartave të kreditit, shkëmbimin e informacioneve, autentifikimet etj.

Google Street View

Tashmë me Google Street View ju mund te keni pamje panoramike nga pozicione të ndryshme të biznesit tuaj.

Google My Business

Google My Business ndihmon bizneset dhe organizatat të menaxhojnë prezencën e tyre online në Google, duke përfshirë Search dhe Maps.

Hotele

Ofrojme faqe interneti për hotele me sistem rezervimi online për të rritur rezervimet dhe për ti menaxhuar ato.

Imobiliare

Ofrojmë faqe interneti për agjensi imobiliare me filtra specifik të karakteristikave të pronave për të bërë të mundur aksesimin e shpejtë nga vizitori.

Autokoncesionale

Ofrojmë faqe interneti për autokoncesionarë për shitje ose dhënie me qera të të gjitha llojeve të makinave me mundësi pagese online.

B2B

Ofrojmë sisteme B2B përmes të cilave ju i ofroni mundësinë partnerëve tuaj të aksesojnë lehtësisht cmimet preferenciale të produkteve tuaja.

Agjensi Turistike

Ofrojmë faqe për agjensi turistike me filtra specifikë për destinacionet dhe paketat e ofruara për tu siguruar që cdo vizitor do të gjejë pushimet e ëndrrave.

ERP

Ofrojmë faqe interneti për institucione të ndryshme dhe organizata duke ofruar prezantim të plotë të aktiviteteve të tyre.

Sepse ne kemi treguar sukses të madhë nëGJITHSEJ PROJEKTE

480

APLIKACIONE PËR MOBIL

53

UEBFAQE INTERNETI

139

LOGO DHE DIZAJNE

288

Logo dhe dizajne, uebfaqe interneti dhe aplikacion për mobil
3 në 1 për çmimin në ofertë SPECIALE:

I THJESHTË
€+200/VIT
INFORMATIV
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 5 faqe
 • Një gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 3 GB Hapësirë memoruese
 • 3 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje
PROFESIONAL
€+500/VIT
DATABAZË
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 40 faqe
 • Dy gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 30 GB Hapësirë memoruese
 • 30 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje
SPECIAL
€+1200/V
FULL PAKO
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 100 faqe
 • Dy gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 50 GB Hapësirë memoruese
 • 50 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje

100% biznesi juaj do të ketë ngritje me ne, ne ju garantojmë...
Rezervoni një termin takimi tani në nr.tel: +383 49 449 446