Kush jemi ne?

ALKOS ofron cilësinë më të lartë të sigurisë dhe shërbime me çmimet më të ulëta të mundshme.
Ne ofrojmë shërbimin me servera të besueshëm. Ne krenohemi me cilësinë tonë të jashtëzakonshme, përgjigje të shpejta gjatë kërkimit të ndihmës, me performanca të larta të sërverëve dhe një kujdes i veçantë për klientët tanë. Paketat tona janë të dizajnuara për të siguruar çdo klient, andaj mos hezitoni që të porosisni tani apo të na kontaktoni në nr +383 49 449 446

Ne jemi të orientuar drejt cilësisë dhe ne japim më të mirën, për t’ju ofruar zgjidhje afatgjata.
Punimet tona karakterizohen nga dizajnet më kreative dhe elastike, hostim me shpejtësi të lartë dhe të sigurt, internet marketing, zgjidhje IT dhe mirëmbajtje 24/7.
Ne krijojmë faqe interneti dhe aplikacione për celular unike për çdo klient, duke u ofruar atyre, analizën dhe vizion tonë profesional, për çdo klient aktual ose potencial.
Të gjithë klientët tanë ndahën të kënaqur duke bashkpunuar me ne. Ne e bëjmë procesin e ndërtimit te projekteve te lehtë dhe të këndshëm. E bëjmë atë të thjeshtë për të gjithë që të kuptojnë shërbimet dhe qëllimet e projektit tuaj qoftë uebfaqe, aplikacion për mobil apo dizajn...

Hapësirë memoruese

999.999 GB

Serverë të shitur

325

Hostime të shitur

479

Klient të kënaqur

1,317

Njoftohu me ne

Ekipi ynë

"Aplikacionet dhe uebsajtet janë një ndër specialitetet tona dhe ne dimë ti ofrojmë më së miri për çdo individ/biznes/aktivitet që kërkon të promovojë atë. Me një staf profesionistësh me disa vite eskperiencë në ndërtim aplikacionëve për celular, faqeve të internetit, dyqaneve online, portaleve,

ALKOS ofron shërbimet për këdo që kërkon standartet më të larta. Si njohës të mire të gjithë risive dhe trendeve të web design, ekipi ynë bazohet në sisteme CMS, dizajn unik, për tju ndërtuar paraqitjen tuaj online. Siguri në internet, dizajne moderne qe i rezistojne kohës, blerje online dhe fleksibiliteti në menaxhim janë vetitë kryesore të faqeve të internetit që ne ndërtojmë.

Ofrojmë zgjidhje dhe konsulence për cdo projekt që keni ideuar duke ju treguar gjithë metodologjinë dhe praktikën e punës që ndjekim."

Kushtrim Rexha, CEO of Alkos

"Një faqe interneti është një mënyrë e shkëlqyer për të tërhequr klientët tuaj.

Ajo është gjithashtu një mënyrë shumë e mirë për t'i rikthyer ata të vijnë tek ju sa herë që kanë nevojë për produktet ose shërbimet tuaja.

Përveç informacionit që lidhet direkt me produktin, ju mund të ofroni ndonjë sugjerim se si të kujdesen për produktin që kanë blerë tek ju, ose si t'i kombinojnë këto produkte me sende të tjera.Nëse biznesi juaj ofron një shërbim, mund të shtoni në faqen tuaj një tutorial se si ta përdorin këtë shërbim.

Një tjetër faqe interesante e hapsirës tuaj në Ueb mund të jetë zona FAQ, ku klientët gjejnë përgjigje të shumë pyetjeve në lidhje me shërbimet e biznesit tuaj."

Erblina Pajaziti, Full stack developer

"Në ditët e sotme, teknologjia e informacionit ka ecur me hapa të mëdhenj. Faqet e internetit kërkojnë dedikim dhe përkushtim për të qënë gjithmonë në hap me kohën.

Informacioni i freskët, foto profesionale, update të kodit të faqes e shume elementë të tjerë, janë të domosdoshëm dhe jetësor për faqen e internetit.

Pavarësisht sistemit që përdorin disa kompani si WordPress, Joomla, Bootstrap ose custom code.
Gjithmonë kërkohet që një faqe webi dhe shërbimi i hostimit të përditësohet sa herë duhet.Të mbrohen nga rreziqet e internetit dhe sfidat e ekraneve moderne të smartphone dhe tabletave."


Lirim Hasani, Front end developer

"Nuk mjafton vetëm nëse krijoni një aplikacion mobil - aplikacionet për marketing celular janë po aq të rëndësishme. Mënyra më e mirë për të afishuar aplikacionin tënd është të kalosh nëpër një dyqan App .

Ju do të përfitoni jashtëzakonisht nga përfshirja e aplikacionit tuaj në të. Por ka një pengesë këtu.
Ka pothuajse 1.500.000 aplikacione në treg dhe numërim.
Si mund të shkosh për të siguruar që aplikacioni që ke krijuar të merr vëmendjen që meriton? Si e ktheni dritën e dritës në aplikacionin tuaj dhe i merrni njerëzit të çmendur për punën tuaj të vështirë? Tani që e keni krijuar këtë aplikacion të mrekullueshëm, si mund të shkoni në marrjen e njerëzve që ta përhapin fjalën dhe ta blejnë atë?

Bëhu origjinal, Planifiko Strategjinë, Krijo një Pitch, Merr Blogim, Krijo Media Hype, Flisni kjartë dhe lehtë."

Arbnor Jusufi, Application manager

"Shek. XXI – (21) konsiderohet si shekulli i teknologjisë ku ç’do herë e më shumë po avansohet, ku secili njëri po bëhet ç’do herë e më i varur nga ky zhvillim. Pjesët teknologjike prej vitin në vitë e kanë ndryshuar jetën e njëriut, duke e bërë më të lehtë punën dhe jetën, duke marr parasysh vitet e shkuara që teknologjia nuk kishte qënë e zhvilluar edhe punët në të gjitha sferat kanë pasur vështërsi të mëdha, duke e krahasuar në ditët e sotme, zhvillimi teknologjik po na mundëson punën më të lehtë dhe një jetë më të sigurt.

Me teknologjine dixhitale që po mbin kudo, duke përfshire edhe trupat tane, kompjuterizimi sa vjen e bëhet shumë e më personal. Tashmë teknologjia po bëhet mjeti yne i informacionit, i kënaqesise, i argetimit, i sigurise, i shendetit, pra në një fare mënyre mbulon të gjitha sferat më të rëndësishme të jetës. Megjithate, kjo e ardhme kaq e ndritur sigurisht e ka nje kosto dhe në fakt, pak a shumë ruajtjës së jetes private po i vjen fundi."

Qendrim Rexha, Back end developer

"Dizajni grafik është një aftësi e të kombinuarit të tekstit dhe fotove në reklamë, revista ose libra. Është aftësia e të krijuarit për të zgjidhur një problem ose për të arritur objektiva të caktuara, me përdorimin e imazheve, simboleve apo edhe fjalëve. Dizajni grafik është procesi i komunikimit vizual dhe zgjidhjes së problemeve përmes përdorimit të tipografisë, fotografisë dhe ilustrimit. Fusha konsiderohet si një nëngrup i komunikimit vizual dhe dizajnit të komunikimit, por nganjëherë termi "dizajn grafik" përdoret sinonimisht.

Dizajnerët grafik krijojnë dhe kombinojnë simbolet, imazhet dhe tekstet për të formuar përfaqësime vizuale të ideve dhe mesazheve. Shprehja estetike dhe komunikimi vizual i koncepteve dhe ideve duke përdorur elemente dhe mjete të ndryshme grafike. Përdorimet e zakonshme të dizajnit grafik përfshijnë dizajnin e korporatës (logot dhe etiketimin), dizajnin redaktues (revista, gazeta dhe libra), dizajnin e rrugës ose mjedisit, reklamat, dizajnin e internetit, dizajnin e komunikimit, paketimin e produktit dhe shenjat."

Genc Thaçi, Professional designer