Ende nuk keni vendosur për emrin e uebfaqës suaj NXITO DHE GRABITE ATË...

Sigurohu që domeni juaj i dëshiruar është i lirë

Pse duhët të bëhem me UEBFAQE?!

Kur ndërtoni një faqe interneti, çfarë është më e rëndësishme për ju? Lehtësia e përdorimit, dizajni i bukur, optimizimi i motorëve të kërkimit? Pse të vendosni për një, kur ju mund të keni të gjitha? Ne jemi një ekip shumë i kualifikuar në dizajnimin, zhvillimin dhe menaxhimin e ueb faqeve të internetit dhe të marketingut online.

Ne e trajtojmë çdo biznes me shumë përkushtim dhe profesionalizëm, projektet si ueb faqet, marketingun, brendimin pra logot, vizit kartat, dizajnet e ndryshme i përshtatim sipas kërkesave, llojit të kompanis, qëllimeve, dhe audiences së targetuar. Ne pastaj punojmë në koordinim me klientin për të zhvilluar një plan të marketingut online që do të përmbushë kërkesat e kompanisë për një përfaqësim të denjë dhe profesional në internet...

POROSIT

Logo dhe dizajne, uebfaqe interneti dhe aplikacion për mobil
3 në 1 për çmimin:

I THJESHTË
€+200/VIT
INFORMATIV
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 5 faqe
 • Një gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 3 GB Hapësirë memoruese
 • 3 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje
PROFESIONAL
€+800/VIT
DATABAZË
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 40 faqe
 • Pesë gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 30 GB Hapësirë memoruese
 • 30 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje
SPECIAL
€+1200/V
FULL PAKO
 • Krijim
 • Ndërtim
 • Zhvillim
 • Mirëmbajtje
 • Maximumi 100 faqe
 • Dhjetë gjuhë aktive
 • Publikim dhe Hostim
 • Domen (com, net, eu, cc...)
 • 50 GB Hapësirë memoruese
 • 50 Logo/Dizajne grafike
 • 24/7/365 ndihmë dhe mbështetje

Ofertë fantastike vetëm për ju...

 • Çdo muaj
 • Çdo vitë
 • Për 3 vite
I Thjeshtë
 • €4.99
 • €50.00
 • €90.00
Mesatar
 • €13.99
 • €150.00
 • €500.00
Profesional
 • €34.99
 • €400.00
 • €950.00
SPECIAL
 • €89.99
 • €900.00
 • €2150.00

Disa nga uebfaqe të cilat i ka krijuar dhe zhvilluar ekipi ynë...

Çmimorja e domenit

Domeni 1 Vit 2 Vite 10 Vite Ndryshim Transfer Siguria Whois Paneli i veglave Zgjedhë
.com €9.95 €18.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit
.net €10.95 €19.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit
.org €8.95 €18.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit
.edu €13.95 €22.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit
.eu €14.95 €25.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit
.biz €16.95 €30.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit
.us €11.95 €22.55 €89.99 €8.95 €8.95 €2.00 €2.00 Porosit

Specifikat e serverit

 • Procesori
 • CPU
 • Memorja
 • Aktivitet
 • cPanel/Remote Backup
 • Firewall
 • DDoS Protection
 • 24 x 7 x 365 Ndihmë
 • Intel ® Core™ i7™
 • 8 Core
 • 8 GB
 • 79.9%
 • I THJESHTË
 • Intel ® Xeon™
 • 8 Core
 • 8 GB
 • 89.9%
 • MESATAR
 • Intel ® Xeon™
 • 8 Core
 • 12 GB
 • 97.9%
 • PROFESIONAL
 • Intel ® Xeon™
 • 8 Core
 • 20 GB
 • 99.9%
 • SPECIAL

Specifikat e hostimit

 • MySQL / PostgreSQL Database
 • Addon / Parked / Sub Domains
 • Private Nameserver
 • Domain Reseller Account
 • DNS Zone Editor
 • Custom Error Pages
 • PERL and PHP 5 Ready !
 • cPanel News Modification

Specifikat e domenit

 • Softaculous
 • Memory
 • RV Site Builder
 • FFMPEG
 • Ruby On Rails
 • FrontPage Extensions
 • SSL Certificate
 • Mod_Security Protection
 • Cloudflare Ready
 • Attracta SEO Tools Ready

Specifikat e Email-it

 • POP3 Accounts
 • Webmail
 • E-mail Alias
 • Auto Responder
 • FrontPage Extensions
 • Mailing Lists
 • Spam Assassin

Disa nga pyetjët më të shpeshta!

Ne jemi në gjendje t'ua sigurojmë edhe atë sipas kërkeses dhe dëshirës suaj i cili do të jetë në përputhshmeri të plotë me projektin tuaj.

Patjetër që po ktu përfshihet, FACEBOOK PAGE dhe INSTAGRAM PAGE me përditësime në raport me përmbajtjen e projektit tuaj.

Patjetër që po pasiqë ne jemi unik në dizajne dhe përmbajtje andaj do të jetë një plus i madh në rrugëtimin e zgjërimit dhe suksesit tuaj, gjithashtu ne do t'iu vendosim reklama profitabile në projektin tuaj.